RIO 2016. LECŢIA DE SPORT PREDATĂ ROMÂNIEI

Niciodată nu mi s-au părut Jocurile Olimpice mai puternice ca cele de anul acesta. Cei de la care toţi cereau victoria, nu au reuşit s-o aducă. Asta nu înseamnă că nu au fost sportivi dedicaţi, ci doar împiedicaţi de un sistem defect plin de oameni defecţi moral. Unii sunt mai puternici ca alţii şi tuturor le vine rândul în această comparaţie.

echipa-feminina-de-spada-a-castigat-medalia-de-aur-la-jocurile-olimpice-de-la-rio-147198

Echipa de spadă a deschis porţile medaliilor şi am plâns alături de ele cântând imnul ţării. Un aur muncit, dorit şi meritat. Ana Maria Popescu, Simona Pop, Simona Gherman şi Loredana Dinu sunt numele celor care au transformat podiumul de la Rio în pământ românesc.

tecau-mergea2

În seara această vom urmări o altă finală, proba de dublu la tenis, în care Horia Tecău şi Florin Mergea vor aduce a doua medalie de aur pentru România. Am urmărit traseul lor la Jocurile Olimpice de la Rio şi o secundă nu am avut sentimentul că vor pierde. Aceşti doi sportivi absolut minunaţi au reuşit să-mi ofere un soi de siguraţă cu fiecare serviciu în forţă, cu fiecare game câştigat. Îi urmăresc cu un imens drag şi convingere că ei vor fi campionii. Horia Tecău şi Florin Mergea joacă perfect, iar aceasta prin prisma simplului fapt ca atunci când îi urmăresc jucând, nu am emoţii. Zâmbesc când adversarii mai câştigă câte un serviciu, iar asta pentru că ştiu că e doar o chestiune de şansă, să se bucure şi ei…măcar puţin.

În această seară vom fi parte din câştigul lor. Doar pentru că ei sunt ai noştri si noi, ai lor!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s