RDW 2016, 150 de designeri şi arhitecţi

Atunci când vorbim despre Romanian Design Week (RDW), ştim cu toţii că se dă startul unei frumoase poveşti  între designeri, arhitecţi şi restul suflării din urbea Bucureşti. Cea de-a patra ediţie a proiectului va urca pe podium cele mai bune proiecte de design din ultimul an: Arhitectură, Urbanism, Design de obiect, Design Hibrid, Design grafic şi ilustraţie, Design Vestimentar şi Design de Produs.

13173645_1022511254509955_4404416618716286639_n

Expoziţia centrală va avea loc în clădirea Pieţei Amzei, iar designul acesteia este creat şi de data aceasta de către arhitectului Attila Kim.

Harta Romanian Design Week 2016 va cuprinde 50 de evenimente conexe care se vor desfăşura pe parcursul a 17 zile. Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia şi Suedia vor fi prezente pentru a expune în cadrul expoziţiei “A Turn for the Better” cinci propuneri de dezvoltare urbană create de arhitecţi, urbanişti şi activişti din ţările scandinave.

La conferinţa de presă de astăzi, Andrei Gavrilă-Borţun a reuşit să surprindă esenţa, faptul că RDW este singurul eveniment din România prin care tinerii designeri şi arhitecţi au posibilitatea de a arăta lumii întregi proiectele lor. Mă bucur că devine o tradiţie şi că tocmai ce m-am ales cu ROkit, o carte mişto care nu mă face să uit identitatea românească.

rokit

Romanian Design Week este un eveniment anual care promovează designul românesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic şi cultural. RDW va avea loc în perioada 20 mai – 5 iunie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s