Un bilet Marina Yachting pentru o călătorie cu Horia Tecău

“Știm cât de tare te entuziasmează gândul la călătorii. Fie că alegi să fugi un weekend din oraş sau că te pregătești pentru o croazieră pe un yacht, unul dintre primele lucruri la care trebuie să te gândești este bagajul. Parte din călătorie, bagajul găzduiește ţinutele care te însoțesc şi care contribuie la frumuseţea experienţelor din vacanţă.”

12898187_929253403862390_5655138577107763307_o

Cam aşa suna începutul invitaţiei la evenimentul Marina Yachting de lansare a colecţiei primăvară-vară 2016 de la magazinul din Mall Promenada. Rafinat, elegant, dar mai ales ispititor. Aşa am ales să plimb tenişii cu Horia Tecău, ambasadorul brand-ului şi cu Gina Comănescu, reprezentant Marina Yachting în România.

Horia Tecau_Fabuloasele_Marina Yachting

Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român, a dezvăluit în cadrul evenimentului de lansare obiectele pe care acesta le pune în bagaj atunci când pleacă într-una dintre frecventele sale călătorii.

Port cu mine mereu în călătorii ţinute casual, din materiale de calitate, care să îmi ofere confort în mişcare, dar în acelaşi timp eleganţă sportivă şi un aspect modern. Ţinutele din noua colecţie Marina Yachting se potrivesc perfect acestor nevoi. Este important pentru mine să am mereu la îndemână şi obiecte care să îmi dea o stare de bine – cartea preferată şi căştile mele nu lipsesc niciodată din bagajul de mână.

Bagaj Horia Tecau

Marina Yachting este prezent la nivel global în 11 țări cu 29 de magazine exclusive, 83 de spaţii de tip shop în shop şi 700 de clienţi multi brand.

Cu rădăcini care merg până în secolul XVIII, la Genoa, unul dintre cele mai aglomerate porturi din Europa, acest brand combină stilul modern italian cu inspirația și tradiția istoriei sale în arta navigației autentice.

Un eveniment reuşit, un brand de calitate şi încredere, o Ana fericită la final de zi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s