TURKISH DELIGHT PENTRU UN ÎNCEPUT DE RELAȚIE CA-N TABLOIDE

keep-calm-and-eat-turkish-delight-1 (1)Citeam pe un site dedicat femeilor că pentru a intra cu dreptul într-o relație nouă există mai multe reguli pe care ar fi indicat să le respecți. Aceasta dacă, bineînțeles, îți dorești ca lucrurile să prindă un contur  ”calatravian” cu esență de Mpingo.

Primul îndemn are la bază atotcunoscuta vorbă din popor – mai răruț că-i mai drăguț. Acum stau și mă întreb Ce sfat mai e și ăsta?. Păi tu, mare vedetă, urmărită de toate fetili, încurajezi la abstinență vizuală încă de la începutul relației? Nu știu de unde au femeile în cap acest set de reguli pe care se străduiesc să-l aplice pentru a nu ieși șifonate dintr-o situație sau rănite dintr-un început de relație. Păi îi punem laț bărbatului să se prindă-n el sau lăsăm emoțiile, sentimentele și zâmbetele să circule fără restricții?

A doua poruncă ne spune să nu fim prea insistente. Adicătele poți insista, dar nu prea. Că nu e indicat să știi de la început tot ce face. Dar, dragă vedetă, de ce ar fi vreodată? De ce ar trebui ca eu să știu ce face bărbatul meu mereu? Lasă-mă să înțeleg  schema: la început e musai să urmez cei cinci pași de rahat turcesc pe care îi propui, căci ideea e să-l apuci pe fraier de nas cu trucuri ieftine. Și ce te faci dacă fraieru nu mai vrea să fie cu tine după câteva luni de relație, când îți dai în petic?

Trei. ”Nu ii face prea multe cadouri”. Ce înseamnă prea multe? În fiecare zi? Stai calmă, oricum la ce sfaturi dai, nici nu ne vedem prea des, de daruri nici nu se pune problema. Poate dacă trimitem prin poștă…

Patru și cinci le pun la grămadă: nu fi posesivă și nu îi spune prea repede că îl iubești. Orice femeie normală la cap, eventual și cu experiență, știe prea bine că posesivitatea e schizofrenică și fără rezultat bun de lungă durată. Deci asta iese din datele problemei. Nu știu de ce ai amintit-o, dar încearcă să scapi, te rog! Bineînțeles că te poate interesa soarta lui mai mult, dar asta pentru că-ți place, pentru că, probabil, te-ai îndrăgostit.

Acum, dacă tu simți să-i spui că-l iubești, fă-o! S-ar putea să iasă ceva mișto. Sunt convinsă că nu-i vei spune din prima seară, așa că te-ai scos. Până la cea de-a doua întâlnire, cam peste o lună, va fi trecut suficient timp cât să nu-i faci crize de gelozie sau orice altă prostie pe care domnișoara vedetă să nu o aprobe.

Trebuie să subliniez faptul că ceea ce scrie în josul acestor 5 reguli mâloase este de neprețuit și fără diacritice.

“Acum ca stii cum sa intri cu dreptul intr-o relatie noua, afla si Ce sa faci ca sa salvezi relatia.”

Foto: keepcalm-o-matic.co.uk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s