FRENCH RIVIERA STYLE

Riviera Franceză a fost mult timp cunoscută drept locul de joacă pentru cei bogați și celebri. Și cum elitele sunt constant urmărite de paparazzi, de ani de zile am putut observa cum celebra Coastă de Azur și-a educat și creat propiile fotomodele, propria linie vestimentară, propriul stil.

salvatore-ferragamo-spring-summer-2010-campaign-01

Moda acestei zone este un amestec chic între stilul nautic și cel parizian. Alb, bej sau crem sunt cele care creionează o ținută minimalistă, dar totodată sofisticată. Să nu uităm de dungile în stil breton sau cele clasice, care sunt stăpâne în ținutul magic. De asemenea, pantalonii culottes reprezintă o piesă vestimentară uimitoare. Confortabili, o alternativă perfectă pentru înlocuirea fustei, acești pantaloni reușesc să îți completeze outfit-ul de minune, astfel încât puteți renunța chiar și la accesorii.

striped-crop-top-white-capri-pants-and-fedora-634x1024


culottes_cover
minimalist-shirt-and-shorts

Binențeles că tocurile sunt vedetă pe adorata Rivieră Franceză, însă în ultima vreme, încălțămintea birkenstock a câștigat suficient teren reușind să monopolizeze zilele de vară.

Dacă vreți să petreceți o vacanță pe Coasta de Azur sau dacă pur și simplu doriți să atrageți toate privirile pe stradă, creați-vă propriul outffit inspirat din moda Rivierei Franceze.

Să nu uitați de pălăriile fedora!

birkenstock-and-dress-662x1024 wide-brimmed-fedora

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s