” HALA MADRID Y NADA MÁS “

Adidas și Real Madrid au prezentat noul echipament pentru sezonul 2015-2016.  Nimic mai frumos şi mai elegant. Da, elegant prin simplul fapt că albul este inspirat de pânza imaculată pe care vor fi imprimate trofeele victoriilor din noul sezon.

adidas_Real Madrid

Să vă mai ofer câteva detalii foarte interesante despre ceea ce Real Madrid şi Adidas numesc perfecţiune. Pe interiorul gulerului se află emblema clubului, alături de inscripția “hala madrid y nada más” (haide Madrid și nimic mai mult – parte din imnul clubului) în aceeași nuanță de gri-argintiu care se regăsește și pe dungile iconice. În materie de design, gulerul rotund și detaliul mânecilor pliate, realizate dintr-un material diferit, adaugă o notă de eleganță tricoului.

Pantalonii și jambierele, în tonuri complementare de alb și gri, întregesc o ținută care armonizează design-ul tradițional cu cel modern. Echipamentul realizat pentru portar este negru cu dungi gri. Gulerul are un croi diferit , iar partea inferioară a structurii tricoului este completată de o margine gri care contrastează cu negrul profund.

CHt0LYJW8AAzspw.jpg large

Griul este asociat cu estetica urbană, iar în acest caz, nuanța metalică reprezintă de asemenea un omagiu adus tuturor trofeelor pe care Real Madrid le-a câștigat de-a lungul istoriei și a celor pe care le va câștiga în viitor. Această culoare este numită Silver Glory (Argintiul Victoriei). Elementul principal care conturează povestea echipamentului este țesătura din care este realizat. Țesătura revoluționară înglobează cele mai înalte tehnologii și prezintă, în același timp o textură asemănătoare bumbacului, ceea ce îi conferă o aspect urban și lejer, fără să-și piardă din funcționalitatea și confortul de care jucătorii au nevoie pe teren.

Satellite

Acum zic şi eu, când ești cea mai bună echipă de fotbal din lume, nu celelalte echipe te ajută să te dezvolți, ci lupta de a-ți depași propria performanță.

Pentru mai multe detalii, vă puteți alătura conversației pe twitter @adidasfootball #BETHEDIFFERENCE

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s