CREAȚIE ȘI EVOLUȚIE LA O NOUĂ SESIUNE DE CURSURI MANDRAGORA MOVIES

Cu entuziasm vă anunț că în primăvara aceasta, Mandragora Movies Film Academy dă startul celei de-a V-a serii de studiu.

5fbe1fa3b4b4d1f1abcc145704453a54_XLVă reamintesc că în sesiunea trecută, cei înscriși, îndrăgostiți de acestă artă au participat și la cursurile susținute de remarcabila Ivana Chubbuck, a cărei foști studenți sunt actori de referință la Hollywood (Brad Pitt, Halle Berry, Jessica Biel, Eva Mendes și mai sunt mulți, pe cuvânt!).

Tot sesiunea trecută,  cunoscutul producător și regizor, Bobby Păunescu a condus pentru prima oară cursul “Acting and Marketing of the Actor in Word Cinema”. O idee strălucită și spun asta pentru că anul trecut am avut onoarea să-l ascult preț de câteva ore pe Bobby Păunescu și introducerea pe care a făcut-o acestui nou curs. Mi-a purtat mintea prin cele mai ascunse locuri ale Hollywood-ului, dar și prin cotloanele realității pe care trebuie să le vezi, dincolo de pasiunea pe care o ai față de actorie. Am înteles de ce a ales să existe și un astfel de curs la MM – Film Academy. Dincolo de talet și muncă pe scenă sau platourile de filmare, trebuie să știi foarte bine cum să te recomanzi, astfel încât marketing-ul personal sa nu-ți afecteze visul.bobby-paunescu-relatie-alice-peneanca

So, din 18 aprilie, cu drag vă îndemn să vă înscrieți la cursurile MM- Film Academy. Vor fi două module, oameni cu experiență, curiozități nemărginite și răspunsuri pe măsură.

“Challenge yourself. Win your goals. Inspire audience.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s