ESCAPE ROOM, LA UN ALT NIVEL

workshop-uri-destinate-copiilor-bazate-pe-conceptul-de-escape-room-la-maratonul-copilariei-5262Deschid laptop-ul, intru frumos și conștiincios pe internet și pam, bang, bum. Îmi văd o prietenă cu o medalie atârnată la gât și cu un anunț în exclusivitate: Prima medalie pe anul ăsta. Carevasăzică e vestea anului. De unde, când, cum și de ce? Nu-mi oferă mai multe informații, dar vede ochiul meu adormit pe tricoul tinerei talentate scris cu litere ștrengărești Maratonul Copilăriei. Eh, domle, am aflat! Draga mea Bianca a participat la prima zi a proiectului  creat în cadrul inițiativei BCR – Brutaria de Fapte Bune, în colaborare cu Asociația Atelierul de Zâmbete, având ca scop organizarea de workshop-uri destinate copiilor, bazate pe conceptul de Escape Room.

Aceste ateliere vin în ajutorul copiilor de a colabora într-un mod distractiv, dar și educațional prin diverse domenii precum științe sociale, fizică, literatură, matematică, artă. Și mai important este că cel puțin jumătate dintre participanți vor fi copii din centrele de plasament din București. Să nu uit: Bianca, felicitări!

Pentru mai multe detalii și înscrieri: madalinapetruta.neculau@bcr.ro, ralucamaria.gavanescu@bcr.ro, bianca.sava@atelierul-de-zambete.ro si corina.cobzacu@atelierul-de-zambete.ro.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s